معایب لپ تاپ مایکروسافت

0 دقیقه برای مطالعه
0 نظرات کاربران
معایب لپ تاپ مایکروسافت
چکیده مقاله :

لپ‌تاپ سرفیس از محصولات رده‌بالای بازار هستند، اما معایبی مانند قیمت بالا، افزایش دما در استفاده طولانی، محدودیت پورت‌ها، باتری ضعیف در مدل‌های پایین، غیرقابل تعویض بودن باتری و دشواری تعمیر دارند.

معایب لپ تاپ مایکروسافت

یکی از بزرگ ترین کمپانی های فناوری که در زمینه تولید و عرضه نرم افزارهای قدرتمندی همچون ویندوز و آفیس همواره می درخشد و نام آن بر سر زبان ها می باشد، مایکروسافت است. البته فعالیت های این کمپانی به تولید نرم افزار محدود نمی شود بلکه تولید انواع محصولات سخت افزاری همچون لپ تاپ نیز جزء فعالیت های این کمپانی می باشد.

لپ تاپ های کمپانی مایکروسافت با نام تجاری سرفیس به بازار عرضه شده اند. این محصولات در طراحی و کارایی منحصربه فرد هستند. با این وجود، کسب آگاهی در زمینه مزایا و معایب لپ تاپ های مایکروسافت می تواند یک خرید عالی و سنجیده را برای کاربر رقم بزند.

 

مزایای لپ تاپ مایکروسافت

ترکیب نوآورانه از طراحی زیبا و مینیمال، بدنه تمام فلزی، ظاهر لوکس، عملکرد قدرتمند و قابلیت های لمسی جزء ویژگی های بارز و ممتاز لپ تاپ های سرفیس مایکروسافت محسوب می شود. همچنین سیستم عامل ویندوز و سخت افزار قدرتمند، تجربه کاربری بی نظیری را فراهم نموده است.

 

معایب لپ تاپ مایکروسافت

  1. هزینه جداگانه برای تجهیزات
  2. عدم تنوع در رنگ محصولات
  3. گرم شدن بیش از حد بدنه
  4. محدودیت در تعداد و نوع پورت ها
  5. تعمیرات دشوار
  6. غیرقابل تعویض بودن باتری
  7. قابل ارتقا نبودن

 

1. هزینه جداگانه برای تجهیزات

محصولات سرفیس برای عملکرد بهتر دارای ابزارهایی هستند که کاربران با استفاده از آن ها می توانند تجربه کاربری بهتری داشته باشند. با این وجود، تجهیزاتی همچون کیبورد و قلم هوشمند همراه محصول در اختیار کاربر قرار نمی گیرد بلکه برای استفاده از این تجهیزات باید هزینه جداگانه پرداخت شود. همین موضوع باعث می شود که کاربران از خرید لپ تاپ های مایکروسافت منصرف شوند. همچنین این محصول قیمت بالایی دارد و پرداخت هزینه ای به صورت جداگانه برای بهره مندی از تجهیزات نیز، قیمت محصول را بالاتر برده است.

 

2. عدم تنوع در رنگ محصولات

لپ تاپ های مایکروسافت معمولا در دو رنگ سیاه و سفید به بازار عرضه می شوند. عدم تنوع در رنگ محصولات سبب شده که کاربران نتوانند مطابق با سلیقه خود انتخاب کنند.

 

3. گرم شدن بیش از حد بدنه

گرم شدن بیش از حد بدنه لپ تاپ های مایکروسافت در زمان پردازش های سنگین یکی دیگر از معایب این محصولات محسوب می شود. همچنین اجرای همزمان چند برنامه سنگین، ویرایش ویدئو، استفاده از نرم افزارهای حرفه ای و بازی های گرافیکی سبب افزایش بار کاری پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی شده که نتیجه آن افزایش دمای دستگاه می باشد.

البته قرار دادن دستگاه بر روی سطوح نرم مانند بالش یا پتو مانع خروج هوای گرم از دستگاه شده و باعث افزایش دمای لپ تاپ مایکروسافت می گردد.

 

4. محدودیت در تعداد و نوع پورت ها

یکی دیگر از معایب لپ تاپ مایکروسافت محدودیت در تعداد و نوع پورت ها است و این محدودیت اتصال دستگاه های جانبی را نیز محدود نموده است. البته این محدودیت بخاطر طراحی باریک و سبک دستگاه صورت گرفته است. با این وجود، پورت های قدیمی در این دستگاه محدود شده، در نتیجه کاربران از پورت های مدرن تر همچون USB-C و Thunderbolt استفاده می کنند.

 

5. تعمیرات دشوار

دشواری تعمیر سرفیس ها یکی از معایب آن ها محسوب می شود. البته این موضوع به طراحی خاص این محصول برمی گردد. همچنین در این دستگاه به جای استفاده از پیچ و مهره های متعدد از چسب و قفل های خاص برای اتصالات قطعات استفاده شده است. طراحی یکپارچه و زیبای این محصول تعمیر را به یک فرآیند زمان بر و پیچیده تبدیل نموده است.

 

6. غیرقابل تعویض بودن باتری

یکی از معایب در طراحی لپ تاپ های سرفیس، غیرقابل تعویض بودن باتری آن ها است. به همین خاطر اگر عمر مفید باتری کاهش پیدا کرده یا مشکلی در باتری ایجاد شده باشد، امکان تعویض باتری به صورت مستقل وجود ندارد و معمولا نیاز به تعویض کل دستگاه می باشد. دلیل اینکه شرکت مایکروسافت از باتری های غیرقابل تعویض استفاده نموده این است که این نوع باتری ها، هزینه های تولید را کاهش می دهد در نتیجه مایکروسافت می تواند محصولات خود را با قیمت رقابتی تری به بازار عرضه نماید.

همچنین در مدل های قدیمی تر سرفیس، عمر باتری ضعیف تر می باشد. توجه داشته باشید که عمر باتری برای چنین محصولی ضروری است، مخصوصا وقتی که می خواهید از لپ تاپ در دانشگاه یا فضای کار استفاده کنید. لپ تاپی که در یک روز کاری، باتری آن نیاز چندانی به شارژ مجدد و نزدیکی به پریز برق نداشته باشد، معمولا گزینه مناسب تری می باشد.

 

7. قابل ارتقا نبودن

قابل ارتقا نبودن لپ تاپ های سرفیس سبب شده با بروز مشکل در دستگاه، کاربر به فکر خرید محصول جدید باشد. در حالی که در لپ تاپ های امروزی قابلیت ارتقا، این امکان را برای کاربر فراهم نموده که بتواند حافظه رم، کارت گرافیک و دیگر موارد را ارتقا دهد و همین ارتقا دستگاه سبب می شود که در برخی موارد از خرید دستگاه جدید منصرف شود و صرفا با ارتقا چند قطعه ساده، همچنان چندین سال دیگر از لپ تاپ استفاده نماید.

 

جمع بندی

لپ تاپ های سرفیس جزء محصولات رده بالا در بازار محسوب می شوند و با وجود مزایا از معایبی نیز برخوردار هستند. قیمت بالای مدل های مختلف سرفیس یکی از معایب آن به شمار می رود. اگر برای مدت زمان طولانی از این دستگاه ها استفاده کنید، قسمت های مختلف همچون سطح تاچ پد و مرکز صفحه کلید گرم شده و در نتیجه دمای دستگاه افزایش پیدا می کند. قابل ارتقا نبودن دستگاه، محدودیت در تعداد و نوع پورت ها، باتری ضعیف در مدل های رده پایین سرفیس، غیرقابل تعویض بودن باتری در مدل های مختلف سرفیس و تعمیرات دشوار جزء معایب لپ تاپ های مایکروسافت محسوب می شوند.

ثبت دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخض های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

تمامی حقوق مادی و معنوی اپلیکیشن و سایت، برای گروه سهیل سیستم محفوظ می‌باشد. گروه طراحی و برنامه نویسی زریاوب